Comunicat

By Anunturi generale

Prin prezenta  comunicam potentialilor beneficiari ai cursurilor de calificare organizate de Centrul de Formare Profesionala al Sindicatului Nova Vita ca înscrierile pentru grupa de calificare de agent comercial din seria 2012 s-au terminat, iar cei 28 de beneficiari au fost selectati si au semnat contractele de formare profesionala.
Se mai pot înscrie la cursuri de calificare prin proiect doar beneficiari din grupul tinta care doresc să obțină calificarea de chelner-ospatar, grupă ce va debuta in data de 15 martie.

Facem precizarea ca înscrierea la cursuri si depunerea dosarului de inscriere nu este echivalenta cu participarea sau admiterea propriu zisă la cursuri, ci are loc o selectie riguroasă a candidatilor bazată pe documente justificative de apartenenta la grupul tinta, respectarea indicatorilor din proiect si a locurilor eligibile, evaluare psihologică a candidatilor, interviu . La final se face un punctaj pentru fiecare candidat, apoi fiecare candidat inscris este sunat si i se comunica daca a fost admis la cursuri, daca este admis dar pe lista de rezerva, sau este respins.

Pentru mai multe detalii va rugăm să vă adresați telefonic la nr 0232-216.244 pentru a afla dacă vă încadrati in grupul tinta, sau personal la sediul nostru din str. I.C. Bratianu nr 26, Iași de luni pană vineri intre orele 9.00-15.00.

Persoanele care nu se incadreza in grupul tintă al proiectului nu li se primesc dosarele de inscriere, dar pot sa se orienteze catre alte proiecte sau ALOFM Iasi, care are o paletă mai largă de cursuri de formare profesională.

Manager proiect,
Catalin Toma