Curs de specializare Manager de Proiect

By Anunturi proiecte

Curs Manager de Proiect – Fonduri Structurale
– acreditat CNFPA, recunoscut UE – începând cu luna septembrie 2011

Cursul isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa invete rapid sa scrie un proiect ce are ca scop obtinerea de fonduri structurale. Astfel, participantii sunt incurajati sa-si aleaga o idee de proiect, inca de la inceputul programului, si sa dezvolte proiectul, pana la finalul cursului, in coordonarea lectorului. Proiectul va constitui proba practica a examenului sustinut in vederea certificarii CNFPA.

Trainerii sunt consultanti recunoscuti pe piata, iar participanţii lucrează pe echipe pe tot parcursul programului şi elaborează proiecte care au aplicabilitate în plan real.

Obiectivele cursului: 

     o Scrierea cererii de finantare;  

     o Domenii de interventie pe care se pot depune proiecte;  

     o Criterii de eligibilitate pentru proiect; 

     o Intocmirea graficului de activitati si buget; 

     o Cunoasterea politicilor de achizitii publice necesare derularii proiectelor;

Cursul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, atat coordonatorilor, cat si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA.

Programul de formare profesională se finalizează cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi al Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificării formării profesionale a adulţilor.

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii şi sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei si Egalităţii de Şanse si de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, conform Ordonanţei Guvernului României nr.129 din 2000.

Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

DETALII SUPLIMENTARE DESPRE CURS

DURATA CURSULUI Cursul are 60 de ore, dintre care 40 teorie si 20 practica.                                     

Pregatirea teoretica are loc pe parcursul a 5 zile de curs, iar pregatirea practica reprezinta studiu individual, exercitii practice pe marginea proiectului ales de participant, in cordonarea lectorului. Programul este flexibil putând fi modificat in funcție de  nevoile cursanților, dimineața după amiaza sau in weekend, cursanții urmând a fi consultați înainte de stabilirea orarului.

LOCATIE: Iași, str. sos. Nicolina nr 10, la sediul Centrului de formare profesionala –  (in functie de numarul cursantilor se poate stabili altă locație).

DOTĂRI : videoproiector, fleep chart, tablă, pixuri, hartie, CD -uri, suporturi de curs.

OFERTĂ SPECIALĂ Primii 5 cursanți înscriși la curs vor primi un discount de 10%, la achitarea integrală a cursului.

ÎNSCRIERI: Înscrierile au loc la sediul din str. sos. Nicolina nr 10, Iasi. Relații suplimentare la tel. 0232/216.244 zilnic intre orele 9.00-15.00 sau pe adresa de email calificari.specializari@gmail.com.

Director,
Cătălin Ghe. Toma