Agent comercial

Organizator: Centrul de Formare Profesională Nova Vita

Număr ore instruire: 360 ore teorie si 720 ore practică pentru fiecare serie

Locuri disponibile : 28 ; perioada de desfăsurare: MARTIE – IULIE 2013

Instruirea teoretică se va desfășura în cadrul Universitătii Petre Andrei din Iasi. Se asigură un mediu de invatare modern intr-un cadru universitar cu cadre bine pregătite, asigurarea de suporturi de curs fiecărui cursant şi materialele didactice necesare pentru desfăşurarea instruirii (videoproiector, flipchart, dosar pentru notiţe şi pixuri etc.)

Instruirea practică se va desfăşura in unități comerciale de profil, în timpul programului de lucru. Inscrierea participanţilor la un curs de calificare este condiţionată de calitatea de șomer a solicitantului, și lipsa unei calificări similare celei oferite de proeict. Se va solicita acceptul întreprinderii de a semna protocolul de colaborare cu furnizorul de formare profesională privind punerea la dispoziţie a spaţiului şi echipamentelor necesare pentru desfăşurarea instruirii practice. De asemeni, este necesar ca furnizorul să identifice un instructor de practică în cadrul aceleaşi întreprinderi, care să fie de acord să susţină instruirea practică.

Competenţe dobândite în urma parcurgerii programului de formare profesională:

comunicare interpersonală, munca în echipă, dezvoltarea activităţii profesionale, coordonarea activităţii de încasare şi plată, coordonarea activităţii de mostrare, coordonarea executării contractului cu clienţii şi a livrării mărfii, întocmirea şi transmiterea ofertei, pregătirea ofertării, organizarea întâlnirilor de afaceri, urmărirea rezolvării reclamaţiilor.

Documentele si conditiile necesare inscrierii la curs le regasiti pe site sau la sediul nostru in str. sos. Nicolina nr 10 Iasi. Date de contact: tel/fax: 0232/216.244, email : calificari.specializari@gmail.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Director,

Centru de Formare Profesionala,

Catalin Toma