Inspector resurse umane

Curs Inspector de Resurse Umane (acreditat CNFPA, recunoscut în UE – începând cu luna septembrie 2011)

IMPORTANT: Certificatul eliberat in urma absolvirii acestui curs va confera toate drepturile, conform noului Cod al Muncii (2011), sa gestionati resursele umane prin completarea si depunerea on line a evidentelor de personal in REVISAL. De asemenea, cursul va certifica si competentele de operare PC solicitate prin noua hotarare de guvern ca urmare a modificarii art 34. din Codul Muncii

Documente pe care prestatorii trebuie sa le depuna la inspectoratul teritoral de munca in vederea inregistrarii:

a) actul constitutiv din care sa reiasa obiectul de activitate;

b) certificatul de inmatriculare in registrul comertului, emis de Oficiul registrului comertului de pe langa camera de comert si industrie judeteana, respectiv Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti, in a carei raza teritoriala isi are sediul;

c) acte doveditoare din care sa rezulte calificarea de inspector de resurse umane si cunostinte de operare PC a persoanelor care opereaza in registrele generale de evidenta a salariatilor;

d) contractele de prestari servicii si actele aditionale ale acestora incheiate cu angajatorii pentru activitatea de completare si transmitere a registrului/registrelor general/generale de evidenta a salariatilor, precum si pentru activitatea de resurse uman.

DETALII SUPLIMENTARE DESPRE CURS

Cursul își propune să vină în întâmpinarea tuturor celor care doresc sa învețe să întocmească și să gestioneze documentele de evidenta a personalului, să organizeze recrutarea personalului, să completeze și să gestioneze programul REVISAL (registrul de evidenta al salariatilor), sa completeze statele de plata si sa realizeze dosare de pensionare precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane si mediere conficte. Astfel, participantii sunt incurajati, inca de la inceputul programului, sa se implice mai mult in activitati practice si simulari ale unor situatii reale.

DURATA CURSULUI este de 60 ore: 40 ore de teorie și 20 de ore practică. Programul este flexibil putând fi modificat in funcție de nevoile cursanților, dimineața, după amiaza sau in weekend, cursanții urmând a fi consultați înainte de stabilirea orarului de curs.

LOCATIE: Iași la sediul centrului de formare profesionala, str. sos. Nicolina nr 10 – (in functie de numarul cursantilor se poate stabili altă locație).

DOTĂRI : videoproiector, fleep chart, tablă, pixuri, hartie, CD -uri, suporturi de curs.

PRETUL CURSULUI: 500 lei. Taxa de înscriere include toate costurile privind suportul de curs, pauzele de cafea, taxele de evaluare si certificare CNFPA. Nu mai percepem și alte taxe suplimentare.

OFERTĂ SPECIALĂ: Primii 5 cursanți înscriși la curs vor primi un discount de 10% la achitarea integrală a cursului.

LOCURI GRATUITE: Pentru membrii de sindicat Nova Vita sau șomeri oferim 5 locuri gratuite la un număr total de 25 de cursanți.

ÎNSCRIERI: Înscrierile au loc la sediul din str. sos. Nicolian nr 10, Iași. Relații suplimentare la tel. 0232/216.244 zilnic intre orele 9.00-15.00, sau pe adresa de email calificari.specializari@gmail.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Director,

Cătălin Ghe. Toma